Självspäkeriet avskaffat

I SvD skriver företrädare för kyrkan och Naturskyddsföreningen att Sverige inte satsar en krona på klimatfinansieringen i fattiga länder http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sverige-bryter-sina-klimatloften_7698052.svd

Mycket svenska skattepengar går till klimatåtgärder och ger samtidigt välstånd till biståndsländer. Men skribenterna gillar inte att vi hushållar så effektivt med våra pengar utan verkar vilja att det ska bli så dyrt som möjligt för oss. Kära kyrkoföreträdare: Självspäkeriet försvann ur kyrkans praxis för flera hundra år sedan! För övrigt finns det bättre miljörådgivare än Axelsson och hans förening. De satsar på bioenergi som leder till svält, övergödning, vattenbrist mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *