Centerns skamlösa bluff och bidrag

Kommentar till Andreas Carlgren på DN Debatt http://www.dn.se/debatt/sa-ska-sverige-driva-pa-usa-och-kina-om-klimatet-1.1144349

Framgång nås inte genom att sätta mål, utan genom att förstå och förbättra system och processer, t ex transporter och drivmedel från markanvändning till drift av bil. Detta gjorde Toyota och Scania till världens bästa personbils- resp lastbilsföretag. Centern ger sina kärnväljare, ägare av åker och skogsmark, och deras organisationer miljardbidrag till etanol och biodiesel. Det göder tillväxten av ett globalt system som ökar naturförstörelse och hunger. 4e generationens kärnkraft kommer att då på gammalt kärnkraftsavfall och ge CO2fri el till bilar.

Varför fick Toyota problem? De vek av från framgångsspåret genom att förblindas av målet att bli världens största biltillverkare.

Läs mer om Toyota way, genom att googla på Deming, Lean, Kaizen, mm.

Ulf Johannisson, (Webbsida) 09:54, 28 juli 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *