Naturskyddsföreningen kör i vänster dike

Kommentar till Naturskyddsföreningen på DN Debatt 100825 http://www.dn.se/debatt/moderaterna-har-kort-over-smapartierna-i-regeringen-1.1158958

Betr kärnkraften tiger Naturskyddsföreningens ledning om det som inte passar. 4e generationens kärnkraft kommer att drivas med avfallet från nuvarande kärnkraft: Men N fortsätter att framhäva problemen med uranbrytning o lång lagring av avfallet. N pratar om att kärnkraftverk är dyra att bygga när det kommer att bli billigare, eftersom de dyra är de första i sitt slag. Och N ondgör över att ny kärnkraft binder oss för resten av seklet. Vill inte N ha just långsiktigt hållbara lösningar?

Ulf Johannisson, (Webbsida) 12:29, 25 augusti 2010.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *