Jan Björklund gör både och

Apropå DNs rallarsvingar mot Jan Björklund http://www.dn.se/ledare/huvudledare/ur-askan-i-elden-1.1184916

Framgångsrik förbättring av företag börjar med att städa fabriken – så att går att jobba – och att börja mäta nyckeltal. När man börjar se vad företaget kan prestera så får man en bättre grund för strukturella grepp. Att få ordning i klassrummen och betyg är nödvändig grund för utveckling av skolan och indirekt den högre utbildningen. Både och. Det går också bra att kombinera utpekade områden som kärnfysik och frihet i övrigt. Både och. I en sammansatt värld.

Ulf Johannisson,

2 Comments

  1. Kim

    Kan du konkretisera ”att städa fabriken”?
    Uttrycket ”att städa fabriken” känns, enligt min mening, som en plattityd snarare än ett konkret förslag på hur man bör göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *