Vilse i pannkakan

Min kommentar till artikel om sociolog som tycker att en rad yrken som personaladministratör, reklammakare, etc inte är nödvändiga. http://www.dn.se/nyheter/sverige/att-inte-arbeta-kan-vara-mer-moraliskt-1.1148291#article-readers

Sommarvikarien måste ha släppt in den här artikeln. Paulsen har inte förstått grundläggande fenomen i ett utvecklat samhälle, som att organisationer delar upp arbetet i specialiteter för att höja kompetens och effektivitet. Den enskildes insats måste då ses som en del i ett produktionssystem. Det som däremot vore intresant att studera är förekomsten av övervåningar. Näringslivet har minskat sina staber pga konkurrens. Men politiska organ som landstinget borde minskas.

Ulf Johannisson, (Webbsida) 12:24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *