Stoppa EU:s miljardrullning

Nu vill EU-kommissionen öka miljardrullningen och ta ut 10 miljarder mer per år från Sverige. Tillsammans med likasinnade länder måste vi sätta ned foten. EU verkar länge ha letts av orealistiska politiker. Medlemmar med svag ekonomi har bjudits in i för snabb takt och med för låga krav. Gemensam valuta med länder med svagt utvecklad ekonomi är inte bra för någon. Man försöker skynda på utvecklingen med regionalstöd, och ännu värre med jordbruksstöd – inte en bransch som utvecklar de mindre utvecklade länderna. Fusket är stort i miljardfloden.
Sverige m fl nyktra stater måste ställa stenhårt ultimatum. Dra ned budgeten, annars går vi ur, bildar en egen grupp och erbjuder ett avtal med EU. EFTA var kanske inte så dumt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *